Климатици на Изплащане

климатици на изплащане

СИТИ КЛИМАТ СЪРВИС предлага първокласни климатици на изплащане. Гъвкавите лизингови схеми от реномираната компания за кредитиране UniCredit Consumer Financing Ви позволяват да подобрите условията за живот и работа вкъщи или в офиса, като разсрочите разходите във времето. Ние Ви предлагаме най-добрите условия за разсрочено плащане на климатици от ново поколение.

Климатици на изплащане с изгодни вноски

Единственото, от което се нуждаете, са няколко минути и предоставянето на документ за самоличност. Вноските могат да се изплащат във всеки банков клон или по банков път. За повече удобство може да използвате и системемите ePay или Bulbank Pay чрез банкоматите на УниКредит.

Може да договорите удобни за Вас срокове за изплащане – между 3 и 72 месеца. Така осигурявате енергоефективно и изгодно отопление и климатизация във Вашия имот и комфортна температурата през всеки сезон.

За физически лица и фирми

Климатици на изплащане могат за заявят както физически, така и юридически лица. За физически лица изискванията са да са пълнолетни български граждани или със статут на постоянно пребиваващ. Необходимо е копие от лична карта, заверено с „Вярно с оригинала“ и подписа на физическото лице, притежател на документа за самоличност.

Ако кандидатствате за кредит като юридическо лице, Ви е необходимо копие от БУЛСТАТ, лична карта на собственик или управител на дружеството. Всички копия следва да са заверени с текст „Вярно с оригинала“ и да съдържат печат на юридическото лице.

Фиксирана лихва и сигурност в бъдещето

С нашата оферта си осигурявате фиксирани лихва и вноски, като получавате климатика веднага. Одобрението е лесно, размерът на кредита обикновено е поносим за всяко физическо лице или фирма, затова и няма да се затрудните с месечните плащания.

Тази опция Ви помага да имате сигурност за надеждността на търговеца, от който купувате. Това е така, защото кредитните институции работят единствено с компании с добра репутация и история. Съответно, може да разчитате без притеснения и на прецизен монтаж, поддръжка и гаранция на устройствата. Разгледайте огромното ни портфолио от климатици, произведени от лидерите в сферата на климатизацията, и изберете най-подходящия за Вас уред!