Отзиви от клиенти

Златомир Господинов



Момчетата работят много добре и чисто. Ако ще купувам климатик пак ще се обърна към тях!

Стоян Николов



Наскоро си купих климатик от тях и съм много доволен. Бих използвал услугите им отново.

Мариян Димитров



Страхотен екип! Сръчни и учтиви монтажници, действат бързо и точно. Почистват след себе си. Лесна и бърза комуникация с офиса при уреждането на всички ангажименти. Останах очарован и доволен от услугата! Препоръчвам ги!

Аделина Алексиева



Много добри професионалисти. Отлично свършват своята работа.

Красимир Газдов



Супер сте точни с много добри цени, а и момчетата монтажниците са професионалисти супер съм доволен.

Андрей Л.



Изключително отзивчиви, професионални и любезни по телефона и на живо. Бърза и ефективна инсталация на 3 климатика за няколко часа, въпреки непредвидените обстоятелства, с които ни сблъска имота. Препоръчвам ги най-чистосърдечно, на всеки който си търси еднакво добри климатици, консултиране и инсталация!

Найден Василев



Много сме доволни от климатика който ни предложиха и монтираха.
Определено хората които работят във тази фирма на всички нива са много добри специалисти . Вършат си работата по възможно най-добрия начин.
Техническата група бяха много готини хора и си свършиха работата бързо,качествено и чисто. Определено това е фирмата от която трябва да си закупите климатик и която да го монтира и поддържа. Ние лично сме много, много доволни.

Светлин Захариев



Работят бързо, чисто и качествено! Много лесно се води комуникацията с фирмата, препоръчвам!

Венета Дичева



Групата която монтира климатика ми на 05 септември са абсолютни професионалисти. Работят бързо, сръчно, чисто и с усмивка! Освен това се погрижиха да изглежда красиво, без висящи тръби и кабели. Благодаря Ви от сърце!

Елена Абаджиева



Бързо и адекватно обслужване. Ползвам климатици, монтаж, поддръжка… от няколко години

Михаил Богдански



Останах много доволен от обслужването. Момчетата са абсолютни професионалисти. Определено препоръчвам, който търси адекватно отношение, да се обърне към тях!

Мария Николова



Препоръчвам Сити Климат Сървис! Екип от млади и работливи момчета. Работят бързо, чисто и качествено. Използвам услугите им вече няколко години. Професионално обслужване без забележки!

Дени Стеф



Тези момчета мога да ги определя само с няколко думи. Тежки професионалисти. Няма нужда да обяснявам колко сме доволни и възхитени. Дойдоха, свършиха си работата и си отидоха. Бързодействие, чистота и отбелязвам дебело – всичко в срок. Благодаря ви момци – живи и здрави да сте.

Биляна Багалева



Сити Климат Сървис е най-добрият избор за мен! Монтираха климатици в апартамента и в офиса ни и ни препоръчаха най-доброто, като взеха предвид нашите изисквания. Изключително доволна съм от бързата реакция и професионализма, който показаха. Можете да им се доверите и да сте спокойни, че ще се справят по най-добрия начин!

Sorost MCOC



Много съм доволен! Дойдоха до Боровец да ми монтират климатика. Бяха бързи, точни, изключително чисти и старателни и качеството на услугата е на топ ниво! Препоръчвам! 🙂

Илияна Михайлова



Поръчах си климатик на оферта. Обслужването беше супер, момчетата монтираха бързо. Много сме доволни!

Емо Ралийски



Момчетата работят изключително точно, бързо, чисто, качествено и професионално!
Много съм доволен и препоръчвам с две ръце монтажната услуга!
Благодаря Ви, Сити Климат Сървис!

Юлияна Тошкова



Много съм доволна, точни и коректни момчета от 5 г. ползвам техните услуги, не се колебайте лятото идва.

Лора Арнаудова



Благодаря на екипа на Сити Климат, след оглед ме насочиха за правилния климатик. Страхотни професионалисти, много чисто работят, успех!!!!

Венислав Георгиев



Едни от най-добрите специалисти на пазара, работят професионално, бързо и чисто. Силно препоръчвам услугите им на всеки.

Христо



Занимавам се с вътрешно ремонти и Използвам услугите на Сити Климат Сървис вече няколко пъти и съм много доволен !! Работят бързо, чисто и коректно!! Хората са много учтиви и винаги се съобразяват с изискванията на клиента!! ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !!

Тодор Янчев



Бързо, качествено и професионално. Благодаря на екипа за чистата и супер свършена работа.